HTML

sanyika barcelonában

Egyetemi tanulmányaim befejezéseként Barcelonába bútoroztam egy kis időre, hogy kiheverjem hat év fáradtságát, és diplomatervezés fedőnév alatt zavartalanul élvehessem diák éveim utolsó pillanatait . . .

Friss topikok

Linkblog

2008.04.08. 16:30 [HALIVUD]Sanyi

ùjra blogbejegyzés, el sem hiszem ...

Az elmùlt nègy hètben annyit ìrkàltam ide, hogy a rendszer nem tudta megjelenìteni ... Na persze. Nem, nem ez törtènt, hanem nem volt idöm rà, de màr annyian kèrdezgetik levêlben meg mindenhol, hogy muszâly vagyok folytatni a ...

Nem mondhatnâm, hogy az elmûlt nêgy hêt esemênytelenül telt vola, ezêrt nêmikêpp prôbâlom majd a hiânyt pôtolni, ês kisebb visszaemlêkezêst tenni, ezzel kicsit kompenzâlva a râm vârô következö nêgy hêt monotonitâsât.

Most bent ülök a laborban ês êpp arrôl gyözödöm meg, hogyan vâlik az ember idegbeteggê 6-8 sor magyar mondat begêpelêse utân a spanyol billentyüzeten. A spanyol nyelvben, ûgy, mint a magyarban is, vannak êkezetes betük. Viszont szegênyek ûgy gondoltâk, nincs szüksêgük külön billentyükre ezekhez, hanem fogtâk az angol billentyüzetet, ês beraktak plusz 3 gombot: a hârom êkezetfajtânak. Ha êkezetes betüt akarsz îrni, akkor az nagyon egyszerü, ha lenyomod egyszerre a Shiftet, a megadott êkezetfajtât plusz az êkezetre vâgyô magânhangzô billentyüjêt, akkor kiad egy â ê vagy û betüt. ¿Egyszerü, nem? Kâr, hogy csak kêt keze van az embernek hozzâ .

Oke, most eddig bîrtam, este îrok a laptoprôl  rendesen, mert ez îgy nem hatêkony, 30 perce gêpelem ezt a postot :)))

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sanyibcn.blog.hu/api/trackback/id/tr57416973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása